WELDING.MK

Добредојдовте на Официјалната веб страна на ВЕЛДИНГ МОНТАЖА ДООЕЛ

ВЕЛДИНГ МОНТАЖА  е друштво за производство, трговија, инженеринг и услуги во областа на машинството.

ВЕЛДИНГ МОНТАЖА- Велес е фирма специјализирана за сите видови заварување. Претставува компанија за проектирање, изведба и монтажа, специјализирана во прехрамбената индустрија и енергетиката.

ЗАВАРУВАЊЕ И ТЕХНОЛОГИИ ЗА ЗАВАРУВАЊЕ

ВЕЛДИНГ МОНТАЖА е специјализирана за заварување, наварување на делови за тешка и лесна индустрија.

Работиме со заварување на сите видови метали : Челик. Бакар. Алуминиум, Инокс со примена на сите видови постапки за заварување.

 

 • ПОЧЕТНА

  Заварување TIG

  TIG Постапка на заварување има широка примена и се смета за најуниверзална постапка и може да се примени кај наварување и репаратурно заварување на алуминиумски легури и други нерѓосувачки материјали
 • ПОЧЕТНА

  Заварување REL

  Електричниот лак кој се создава со протокот на електрони од ( - ) негативниот rel кон ( + ) позитивниот пол , при што електричната енергија се претвара во лак од топлотна и светлосна енергија.
 • ПОЧЕТНА

  Заварување MAG MIG

  За квалитетно заварување ви требаат алатки кои ќе ви помогнат да ја завршите својата работа што е можно подобро. Процесот на заварување МИГ/МАГ е релативно едноставен и резултатот ќе биде мазна и издржлива зрна за заварување и поголема брзина на заварување во споредба со другите процеси на заварување.

Ние обезбедуваме експертска услуга

advanced divider

Врвна Услуга

Брзина и Квалитет

Лојалност

Садови под притисок

Садови под притисок

Испитување на садови под притисок за ТНГ и цевна ТНГ инсталација , вклучувајки ја и целата арматура во склоп со цевната инсталација .
Повеќе

Изведба на цевководи

Изведба на цевководи

Изведба и монтажа на цевководи за сите врсти на флуиди.
Повеќе

INOX Заварување

INOX Заварување

Изведба на Inox цевководи и конектирање на садови од Inox .
Повеќе

Контрола на завари

Контрола на завари

- Радиоградфска контрола
- Испитување со флуоресценти пенетранти
Повеќе